Todellinen miehen tehokapseli

Hard Support kokoaa yhteen tehokapseliin perinteiset "lemmenrohdot" ja tieteen nykyaikaiset saavutukset. Tilaa näyte, niin näet toimivuuden itse. Ei sitoutumisaikaa!

"En voi kylliksi kiittää. Aivan kuin olisin uusi mies. Virtaa on kuin parikymppisellä, vaikka olen jo viisikymmenvuotias. Suosittelen."

Luonnollinen vaihtoehto kovaksikeitetyille miehille

Hard Support on luonnon omista ainesosista valmistettu erittäin tehokas yrtti- ja vitamiinivalmiste. Luonnollisuus takaa, ettei valmisteella ole harmillisia sivuvaikutuksia. Hard Support on turvallinen valinta, kun taata molempien nautinnon juuri sillä hetkellä, kun nautinto on ajankohtaista.

⇰ L-arginiini
⇰ Rohtosarviapila
⇰ Magnesium
⇰ Ginseng
⇰ Maca
⇰ Seleeni

⇰ Sinkki
⇰ B5-vitamiini
⇰ B12-vitamiini

Toimitetaan huomaamattomassa paketissa josta ei arvaa sisältöä

Dili Oy. PL 1000, 00551 Helsinki.
Asiakaspalvelu: palvelu@dili.fi

Kyllä, lähettäkää näyte!

Lähettäkää minulle näytekapseli vain postikulujen hinnalla 4,90€. Jos olen tyytyväinen, tilaus jatkuu valitsemallani toimituserällä. Voin lopettaa tilaukseni milloin tahansa. 

Seppo P
Kouvola
(Nimi muutettu)

Konsultoi aina lääkäriäsi
ennen käytön aloittamista.

Tilaa Hard Support kätevästi joustavana kestotilauksena. Saat ensin näytekapselin, niin pääset toteamaan tehon omalla kohdallasi. Tilaus jatkuu kuukausittain valitsemallasi toimituserällä joko 5 kapselia (29,90€) tai 10 kapselia (49,90€). Voit milloin vain keskeyttää tilauksen tai muuttaa toimituksen määrää. 

Teet turvallisen tilauksen: Dili Oy on vuodesta 1985 toiminut suomalainen postimyyntiyhtiö.

Voit halutessasi valita tilauksesi mukaan laadukkaita Durex London -kondomeja tai huippulaatuista Cobeco-liukuvoidetta kanta-asiakashintaan. Nämä toimitetaan näppärästi samassa, huomaamattomassa paketissa suoraan postiluukkuun.

128-bittisesti suojattu, turvallinen tilaus.